RRETH COMANIMESA

COMANIMESA u themelua në vitin 1978 nga një grup dentistësh me synimin për të zhvilluar produkte të higjienës orale të cilat plotësonin  nevojat e ndryshme të kujdesit oral që ata hasnin çdo ditë në pacientët e tyre. Përvoja e tyre si dentistë dhe përvoja e përfituar nga praktikimi i përditshëm i këtij profesioni u mundësuan informacionin e nevojshëm për të njohur në brendësi nevojat specifike të higjienës orale të grupeve të ndryshme të popullsisë.

Që atëherë, departamenti ynë i kërkimit dhe zhvillimit ka krijuar pasta dhëmbësh inovative duke përdorur teknologjinë më të fundit, për të ofruar produkte që mund të ndihmojnë specialistët sidomos në profesionin e tyre dhe të ofrojnë një zgjidhje që përmirësojnë ndjeshëm shëndetin oral të konsumatorëve.

Këto 38 vjet histori pasqyrojnë angazhimin e të gjithë punonjësve tanë për të zhvilluar kompaninë dhe për të identifikuar mundësitë e reja. Gjatë gjithë kësaj periudhe produktet tona janë zhvilluar në fushën e stomatologjisë dhe të studimit në specializimet stomatologjike, si dhe janë tregtuar në farmaci duke fituar një prestigj të madh midis dentistëve dhe konsumatorëve.

Misioni ynë bazohet në kërkimin shkencor dhe progresin shkencor, në bazë të vlerave tona, strategjisë dhe marrëdhënieve me klientët tanë.

Veprimtaritë tona ndërkombëtare kryhen nga distributori ynë ekskluziv AEI24, një kompani me përvojë në licencimin dhe eksportin e produkteve farmaceutike. Si rezultat i këtij bashkëpunimi, ne jemi aktualisht të pranishëm në më shumë se 24 vende të 3 kontinenteve me rezultate të shkëlqyera dhe një pranim shumë të mirë nga ekspertët dhe konsumatorët.

Të gjitha këto karakteristika të kompanisë na dallojnë në tregun e produkteve të kujdesit oral, dhe sigurojnë një trajektore të shkëlqyer tregtare si rezultat i rritjes së markës DentYucral ndërkombëtarisht.